Artikler & cases

« Forrige 1   2    3    4    Næste »

Vipp: Arven fra morfars værksted

Da Jette Egelunds far Holger Nielsen lavede en skraldespand til sin kone Maries frisørsalon i 1939, stod det ikke skrevet nogen steder, at Jette og hendes to børn Sofie og Kasper 53 år efter skulle overtage virksomheden og udvikle den til en af verdens førende inden for designprodukter.

Ledelse i ægte rock ’n’ roll stil

Smuk Event A/S’ direktør Flemming Dybbøl bruger rock ’n’ roll og erfaringerne fra Skanderborg Festivalens mangeårige fremgang og succes til at inspirere andre virksomheder til at se ledelse med nye øjne. Og han er ikke i tvivl om, at det virker

#1 Når du vil arbejde uden at få løn for det, er du på rette spor

Lederindsigt mødte Mark Urban til en snak om det at drive forretning på den fede måde, og om at være en modig street smart iværksætter. Sjove og skæve forretningskoncepter er karakteristisk for Streetammo.

Teamledelse og seriøs LEGO-leg gav resultater

Henrik Asmussen valgte som administrerende direktør for den danske del af AstraZeneca at skabe et stærkt lederteam trods modstand. LEGO Serious Play blev et godt middel til et bedre internt samarbejde og øget kundefokus. Den målbare effekt var trivsel og mersalg.

Feminine værdier giver succes til ledere

Rundsavene blev skruet af albuerne og slipset løsnet, da den maskuline verden med blød hånd og kindkys blev ført ind i armene på den feminine. Anja Westy Larsen, chef for HR Udvikling og Intern Kommunikation hos Københavns Lufthavne, blev en bedre leder ved at omfavne sine kvindelige styrker og formåede samtidig at bygge bro mellem arbejde og privatliv.

Styrkebaseret ledelse: Grib andre i at gøre det rigtige

Fokus på den enkeltes styrker opbygger og udvikler "High performance teams". Vi taler med cand. psych. aut. Mikkel Ejsing - medforfatter til bogen Styrkebaseret ledelse - om grundlæggende livssyn, positivitet, vækst, lean og bedre bundlinjer.

Creativ Company: Styrer med 12 regnskabstyper

Creativ Company arbejder målrettet med medarbejderudvikling og trivsel. Og det har givet gode resultater. I flere år har de ligget blandt de bedste arbejdspladser både i Danmark og Europa. Og bundlinjen følger med opad.

Stort dansk potentiale - men modet mangler

Den efterspurgte ledelsesekspert, Jesper Elling, rådgiver danske topledere til at udfordre sig selv og deres ledelsesteam ved at sætte mål, de ikke aner, hvordan de skal nå.

Håndplukket engangsbureau klarede redesignet

I stedet for at gå til et af de store bureauer valgte Aarstiderne at håndplukke et team og placere dem i hovedkvarteret 2-3 dage om ugen i syv måneder. Det kræver mod og ekstra intern indsats – men det betaler sig ifølge direktør Søren Ejlersen.

Menneskerne bag maskinerne

En undersøgelse udarbejdet af civilingeniører med speciale i byggeledelse ved Aalborg Universitet, Instituttet for Produktion viser, at kun 30 % af tiden på et elementbyggeri udnyttes til produktivitet. Lederindsigt.dk har fremlagt undersøgelsens resultater for MT Højgaard for at komme lidt dybere ned i problematikken.
« Forrige 1   2    3    4    Næste »