Boost dit salg – 7 metoder til succesfuldt salg

Er det på tide, at der kommer gang i jeres salg? I dette kursus lærer du både teorier og praktiske tilgangsvinkler, der endeligt sætter skub i dit salg. Du får: 7 moduler om salg 23 videoer af 2 timers varighed 7 artikler 11 øvelser og quizzer Lær om Værdibaseret salg: En salgsmetode, hvor køber og sælger […]

6-studerende tilmeldte sig

Er det på tide, at der kommer gang i jeres salg? I dette kursus lærer du både teorier og praktiske tilgangsvinkler, der endeligt sætter skub i dit salg.

Du får:

 • 7 moduler om salg
 • 23 videoer af 2 timers varighed
 • 7 artikler
 • 11 øvelser og quizzer

Lær om

 1. Værdibaseret salg: En salgsmetode, hvor køber og sælger samarbejder om at finde den bedste løsning
 2. Decision Making Cycle: Gør dit salg mere smertefrit og bliv dine kunders bedste beslutning: Decision Making Cycle er et rammeværktøj/model, der sikrer, at du overvejer alle facetter af et salg og at salget ikke går tabt, fordi, der er noget du ikke har overvejet.
 3. Kold kanvas: Kold kanvas er en svær disciplin, men noget de færreste sælgere slipper for. Het får du tips og tricks, der gør det lidt lettere.
 4. Forhandlingsteknik: Forhandlinger er en del af ethvert salg. Læs hvilke to faser enhver forhandling gennemlever og hvordan du navigerer dem bedst
 5. Digitalt salg: Mere og mere salg foregår i dag digitalt. Lær hvordan du sælger gennem LinkedIn og hvordan du skaber en god leadkultur i din virksomhed.
 6. Social sellling: I forlængelse af digitalt salg ligger social selling, hvor du bl.a. kan bruge LinkedIn til social selling
 7. Hvordan du motiverer dig selv eller et sælgerteam? Salget er ikke i hus, bare fordi du har styr på salgsteknikker og værktøjer. En vigtig del af succes med salg handler om at holde motivation og gejst oppe.

Undervisere på dette kursus

Ole Bach Andersen
Danny Bærthelsen
Poul von Wovern
Tony Evald Clausen
Jan Lindegaard

Modul 3: Decision Making Cycle: Gør dit salg smertefrit - Bliv dine kunders bedste beslutning

Få kursus
30-dages pengene-tilbage-garanti

Inkluderer

2 timers video
Fuld livstidsadgang
Adgang på mobil og tv
Boost dit salg – 7 metoder til succesfuldt salg
Pris:
DKK 798,99

Få et gratis tjek

Udfyld formularen for at booke en 30-60 minutters session. 

Vi vil svarer inden for 24 timer

book et foredrag

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Tusind Tak

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt