Forretningsudvikling med Business Model Canvas og Design Thinking

I dette kursus lærer du 2 uundværlige værktøjer til succesfuld forretningsudvikling. Med Busines Model Canvas Busines Model Canvas er en model til at udvikle og eksperimentere med forretningsmodeller. Når du er færdig med dette kursus: kender du modellens ni byggeklodser   Design Thinking Design Thinking bruges til at innovere og udvikle nye produkter og services. […]

2-studerende tilmeldte sig

I dette kursus lærer du 2 uundværlige værktøjer til succesfuld forretningsudvikling.

Med Busines Model Canvas

Busines Model Canvas er en model til at udvikle og eksperimentere med forretningsmodeller. Når du er færdig med dette kursus:

  • kender du modellens ni byggeklodser

 

Design Thinking

Design Thinking bruges til at innovere og udvikle nye produkter og services. Når du har gennemført dette kursus:

  • ved du hvordan du udvikler produkter og services som kunderne gerne vil have.
  • Hvordan du bruger Design Thinkings værktøjer til at overvinde din egen viden, erfaringer og begrænsninger, så du kan tænke frit og kreativt.

 

 

Dine undervisere er

KonsulentJulie Kjær-Madsen

Specialist i koncept – og produktudvikling og har en Master Practitioner in Concept Making and Business Innovation fra 180 Academy.

Min erfaring har jeg fra jobs som:

  • Designer og konceptudvikler, KOMPAN.
  • Design Manager og Director, LEGO med ansvar for udvikling af produktlinjerne DUPLO og PRIMO.
  • Kulturkonsulent, Odense kommune, med ansvar for et kvalificeret kulturtilbud til børn og unge. Innovationschef.
  • Innovationschef, Danfoss Universe, med ansvar for tværfaglige projekter og udvikling af parkens udstillinger og formidling.

De seneste 13 års arbejde i Loop Company, har givet et stærkt erfaringsgrundlag for facilitering af innovationsprocesser, udvikling af organisationer, processer og kompetencer, konkret udvikling af produkter, koncepter og formidlingskoncepter, og ikke mindst implementering af nye processer.

Michael Wilkens

Michael N. Wilkens er en af verdens førende eksperter inden for udvikling af forretningsmodeller – Business Model Innovation. Han ejer og driver konsulentvirksomheden PinPointers.

Michael N. Wilkens er medforfatter på bogen The Business Model Generation og arbejder i dag ligeledes sammen med bogens hovedforfatter Alexander Osterwalder som Business Model Architect i det internationalt anerkendte rådgivningsfirma Strategyzer.

Han faciliterer strategi og innovationsprocesser for de største virksomheder i Europa og USA men har en særlig passion for start ups og mellemstore virksomheder i Danmark.

Udover den faglighed, der ligger i at have faciliteret mere end 150 strategi- og innovationsprocesser har Michael N. Wilkens en stærk baggrund inden for digitalisering, salg og ledelse og en dyb indsigt i det engelske, amerikanske og tyske marked, hvor han har boet og arbejdet.

Michael er en erfaren bestyrelsesformand og har være medlem af bestyrelser i vækstvirksomheder de sidst 10 år.

Forretningsudvikling med Business Model Canvas og Design Thinking
Pris:
DKK 399

Få et gratis tjek

Udfyld formularen for at booke en 30-60 minutters session. 

Vi vil svarer inden for 24 timer

book et foredrag

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Tusind Tak

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt