Hvad er MyCommunity?

 

Engagerede business professionals hjælper hinanden med at blive endnu bedre

 

MyCommunity adskiller sig markant fra andre fora du finder rundt omkring på nettet, i og med at hver af LederIndsigts forum har et antal eksperter tilknyttet, der skriver indlæg, laver diskussionsoplæg og ikke mindst sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Dertil kommer, at hvert community beskæftiger sig med et afgrænset område, f.eks. strategi, salg eller forretningsudvikling.

Læs mere om vores forskellige medlemskaber her [link til webshop]

 

At være medlem af LederIndsigts online Communities kræver noget af dig.

 

Melder du dig ind her, forventer vi, du deltager aktivt. Det er også derfor, du maks. kan være med i tre communities ad gangen. For at sikre dig så stort et pay off af din investerede tid som muligt, deltager alle medlemmer aktivt.

 

Opbygning af LederIndsigts faglige communities

 

Online Communities

  • Vælg det eller de communities, der matcher dine udfordringer. F.eks. forandringsledelse, salg, strategi, forretningsudvikling

Faglig sparring og debat

  • Hvert community ledes af en eller flere eksperter, der besvarer spørgsmål, laver diskussionsoplæg eller afholder målrettede forløb.

  • Diskuter dine udfordringer med andre ledere

  • Netværk med ligesindede

Flere ressourcer

  • Vil du arbejde mere med et område, tilbyder eksperter og eksterne leverandører yderligere ressourcer typisk konsulentydelser, kurser, webinarer, seminarer eller bøger.

 

Til hvert community, vil der være tilknyttet en practice leader og flere eksperter, som alle bidrager til communitiet og sørger for en dialog med høj faglig kompetence.