Hvad er MyWorld?

Ledelsesviden og kompetenceudvikling

MyWorld er både det navn vi har givet content-delen af LederIndsigt og din personlige LederIndsigt reol, der gør det let at gemme og genfinde favoritartiklen eller videoen.

Vores Business og Business+ medlemmer har adgang til al vores content og til MyWorld-reolen.

Faglig sparring

Et Businessmedlemskab giver også adgang til MyCommunity, der er vores fællesskab for og af business professionals.

Læs mere om MyCommunity

Hvad finder du på LederIndsigt.dk?

På LederIndsigt udvikler, finder og deler vi den bedste viden om business og ledelse. Størstedelen er til fri afbenyttelse, men har du brug for mere end vores gratis materiale tilbyder, giver et medlemskab adgang til alt vores materiale, der har endnu større fokus på løsninger, end det du ellers finder på LederIndsigt.

Vores materiale er nemlig specielt udviklet til alle, der er kommet ud over inspirations-stadiet og har brug for konkrete redskaber og løsninger til at tage ikke bare det første skridt, men også det næste.

Temaer er årets vigtigste emner for dig der driver eller arbejder i en virksomhed og er måden vi strukturerer vores content, så du hurtigt finder en håndfuld brugbart materiale.

 

 

 

Mere end 300 Værktøjer og Skabeloner

Viden skal omsættes til handlinger og opfølgning. Derfor har vi samlet en omfattende ledelsesværktøjskasse med værktøjer og skabeloner, som du kan anvende til at skaffe overblik, strukturere dit budskab og gøre din ledelse mere effektiv gennem tydelig kommunikation.

 

Mere end 40 Artikler og Cases

Her er der guld at hente. Oplev kapaciteter fra landets bedste virksomheder dele ud af deres erfaringer og mange af casene slutter af med 5-10 gode tips til hvordan du kan tackle tilsvarende udfordringer. Der er bidrag fra Grundfos, Lego, Danfoss, PFA, Velux, e-conomic etc.

 

Mere end 25 Temaer

Her finder du inspiration til strategieksekvering, kommunikation, forretningsudvikling, projektstyring og alle andre udfordringer, du møder i løbet af et kalenderår.

 

Mere end 200 Videoer

Kompetente eksperter, som deler deres indsigt og entusiasme i små videoer på 3–5 minutters varighed. Start et møde med et inspirerende budskab og få energi til i fællesskab at takle mødets udfordringer

 

 

MyWorld er din personlige "best of" LederIndsigt

Savner du et sted at samle/gemme det bedste fra LederIndsigt, har du som Business-medlem mulighed for let at gemme dine favoritter. Klik på "Føj til MyWorld" og vælg hvor det skal gemmes, så finder du nemt artiklen igen.

Enkel videndeling

Vil du have mulighed for at dele med kolleger uden at forlade LederIndsigt.dk, skal du vælge Business+, der giver dig og dine nærmeste kolleger adgang til MyCompany.

[Læs mere om Business+ her]