Distanceledelse

Distanceledelse: Sådan holder du dine medarbejdere glade

VÆRKTØJ | Paradoksalt nok, kan work/life balancen være en særlig udfordring, for distancemedarbejderen. For selv om hjemmearbejde ofte ses som løsningen på udbrændthed for traditionelle medarbejdere, kan distancemedarbejdere udvikle udbrændthed af helt andre årsager.

 

Distanceledelse: Vigtigste udfordringer og indsatsområder

VÆRKTØJ | “Hvor svært kan det være,” tænker du måske, hvis du står foran at skulle lede dit første virtuelle team, “nok ses vi ikke så tit, men vi Skyper da bare eller e-mailer og chatter, når vi har brug for at planlægge og koordinere opgaver.” Men lad dig ikke snyde. At lede et virtuelt team indebærer mere end bare at fordele og koordinere opgaver.

 

10 grundlæggende principper for effektive virtuelle teams

VÆRKTØJ | Teamledelse er på samme tid enormt berigende og enormt udfordrende. Og udfordringen bliver ikke mindre, hvis dit team er spredt på flere forskellige adresser eller måske endda rundt omkring i hele verden. Her får du 10 principper, der hjælper dig med at få dit virtuelle team til at fungere.

 

SELVLEDELSE

Selvledelse

TEMA | I dette tema sætter vi fokus på selvledelse, og på hvordan du selv kan tilegne dig evnen til at blive mere selvledende, eller bruge metoderne til at gøre dine medarbejdere (mere) selvledende.

 

Hvad er selvledelse?

VÆRKTØJ | Selvledelse er realiteten for flere og flere medarbejdere. Både i produktion, på skoler og hospitaler skabes der flere og flere selvledende teams, og videnmedarbejdere forventes i højere og højere grad at lede sig selv. Men evnen til at lede sig selv, er ikke noget vi er født med. For at kunne fungere som selvledende medarbejdere er der en række elementer, der skal sættes på plads.