Netværk

Netværkets DNA (1/3)

VIDEO | Har du også svært ved det med at netværke? Så skal du give dig tid til at høre Susie Lynges tre episoder om networking. Hun fortæller bl.a., hvorfor du ikke kun skal fokusere på din faglighed. Desuden kan hun lære dig at sætte og opnå mål gennem dit netværk.

 

10 tips til at netværke på konferencer

VÆRKTØJ | Vi giver dig her i samarbejde med netværkskonsulent Susie Lynge fra Netværks Akademiet 10 grundlæggende netværks-tips, som du kan bruge, når du deltager på konferencer, events, seminarer m.m.

 

Dine venner har flere venner end dig. Og hvorfor det ikke kun er en dårlig ting

VÆRKTØJ | Ja, det lyder måske trist, men det er altså rigtigt nok. Ifølge det der kaldes venskabsparadokset, har dine venner, i gennemsnit, flere venner end dig. Men det skal du ikke lade dig slå ud af. Både fordi det samme sandsynligvis gælder for dem og fordi det virkelig ikke er så skidt endda.

 

Hvad du kan lære om netværk og mennesker af en bog fra 1936

VÆRKTØJ | Som leder kan du uddanne dig nok så meget med MBA, kurser og seminarer og hele tiden sørge for at din viden om ledelse er opdateret. Men ved du ikke, hvordan du interagerer med dine ansatte, kolleger, kunder og samarbejdspartnere, gør al denne viden ikke den store forskel.

 

10 bud på en god netværker

VÆRKTØJ | Har du hvad der skal til, for at blive en god netværker? Her får du 10 gode bud på hvad du kan gøre for at blive en bedre netværker.