}
Konsulenter

Jonathan Løw

Expert in:
  • Innovation
  • Disruption
  • Iværksætteri
Region: Midtjylland
Firma: Listen Louder
Adresse: Karetmagertoften 116,
8270 Højbjerg
Telefon: 28785450
Mobil: 28785450
E-mail: jonathan@listenlouder.dk
Website: www.listenlouder.dk
Baggrund:

Jonathan Løw har startet 4 virksomheder, heraf 2 internationale. De tæller bl.a. engodsag.dk, der havde som sin vision at gøre velgørenhed til en naturlig del af danskernes hverdag og indkøbsvaner. Imens Jonathan var i virksomheden (2004-2008), voksede den fra 2 til 25 medarbejdere og påbegyndte internationaliseringen til 8 europæiske markeder.

Han har derudover været medstifter af bæredygtighedsprojektet Sprout, der bl.a. står bag verdens første blyant, som kan plantes og blive til krydderurter. Jonathan forlod virksomheden i 2013, og Sprout er siden vokset til at være aktiv i 60 lande og have en større tocifret millionomsætning. Virksomheden har været fremhævet af medier som CNN, The Huffington Post, The Today Show, New York Times m.fl.

Udover iværksætteriet har Jonathan været ansat som marketingchef for Bog & idé, marketingchef hos KaosPiloterne samt vækstrådgiver og investor i investeringsfonden Accelerace. Han udgav i 2014 bogen ”Listen Louder”, der omhandler innovation og autentisk markedsføring. Bogen er indtil videre solgt i over 10.000 eksemplarer og fik 5 stjerner i bl.a. Børsen og Berlingske Business. Aktuelt arbejder han på det meget ambitiøse bogprojekt GURUBOGEN - www.gurubogen.dk

Jonathan er tidligere kåret af Berlingske Tidende som én af Danmarks 100 mest lovende ledere samt har modtaget bl.a. e-handelsprisen og Computerworld’s Edison Award for sit arbejde med innovation og markedsføring. Han er en populær stemme på de sociale medier og bliver p.t. fulgt af over 20.000 danskere.

Som rådgiver og konsulent har Jonathan arbejdet med virksomheder som GoMore, Lix Technologies, Post Danmark, Danske Bank samt en lang række danske kommuner. Han er tidligere blevet brugt som key note speaker, vært og workshop-facilitator af organisationer som Rigét Erhvervsnetværk, Next Step Challenge, Djøf, Lederne, LOF, LEGO, VL Netværket, Arbejdernes Landsbank, Middelfart Sparekasse, 3R Kontor og mange flere.