Få jeres kultur til at understøtte virksomhedens mål

Thobias Laustsen

Jens Haugaard

Guiden er udviklet af Poul von Wowern

Poul von Wowern

Konsulenter i kultur og adfærd

I erhvervslivet står virksomheder over for en konstant strøm af udfordringer, og en af de mest komplekse og afgørende er virksomhedskulturen. Kulturen udgør sjælen i enhver organisation og er afgørende for dens succes. 

Dette er kernen af udfordringen – skabelsen af en sammenhængende og positiv virksomhedskultur. 

I denne udfordring er løsningen ikke altid lige til. Det kræver en dyb forståelse af virksomhedens værdier, en aktiv indsats for at fremme åben kommunikation og en investering i medarbejderudvikling.

Virksomhedernes kulturudfordringer er en rejse mod at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat, inspireret og tilknyttet.  Det er en rejse, der kræver lederskab, tålmodighed og en vilje til at tilpasse sig i en konstant skiftende forretningsverden

Jeres teams er den vigtigste driver for kulturen i din virksomhed.

Jeres teams er den vigtigste driver for kulturen i din virksomhed.

Hvordan ser din virksomhed ud i fremtiden?

Vi hjælper virksomheder med at styrke deres kultur, så I er klar til fremtidens udfordringer.

Mange ledere ser virksomhedskultur som en homogen størrelse der rækker fra toppen af organisationen ud til alle medarbejdere.

Vi opdeler virksomhedens kultur i tre niveauer: Company, Team og People culture.

Nye generationer, arbejdsformer og teknologier påvirker din virksomheds kultur. Er du sikker på jeres kan favne disse udfordringer?

Hvordan får du de nye måder at arbejde på, til at fungere i din virksomhed? 

Hvordan lever du op til de nye generationers krav og ønsker til vores organisationer?

 

Hvad betyder “Living organizations” for jer? Og hvordan kan I arbejde med det så det giver resultater

Hvorfor LederIndsigt?

Hvorfor skal du vælge LederIndsigt? Det skal du af to årsager:  

  1. Vores mangeårige erfaring med at udvikle værktøjer, viden og modeller inden for ledelse betyder, at vi har fingeren på pulsen i de danske virksomheder med hensyn til udfordringer og behov.
  2. Vi udvikler i samarbejde med konsulenter, praktikere og forskere nye metoder og løsninger på virksomheders vanskelige og vigtige problemer. Det er det vi brænder for. Det betyder, at vi ser udfordringer fra forskellige vinkler og derfor kan udvikle løsninger, metoder og modeller, der er bedre, end hvis vi havde udviklet dem alene.

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Morten Nielsen
"Det har været det bedste strategi-materiale vi nogensinde har fået lavet og var lige spot on i forhold til hvad vi efterlyste."
Morten Nielsen, CEO
SH Group A/S

Når du kontakter os: LederIndsigt A/S, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. Du kan i vores Cookie & privatlivspolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

Kontakt os

(+45) 60 20 00 30

Telefontid: 09.00-15.00

Mail: info@lederindsigt.dk