Innovation og trends

Du kan ikke gemme dig for en mega-trend

Hvis du ikke allerede lægger strategi efter fremtidens mega-trends, så læs med her, hvor vi i samarbejde med Claus Kjeldsen giver dig tips til, hvordan du kan begynde at planlægge efter, hvordan fremtiden tegner sig.

Hvad er Business Mobility?

Begrebet ”mobility” eller ”business mobility” bruges til at beskrive de forskellige strategier og teknologier, som virksomheder bruger til at drive en virksomhed, der er uafhængig af, hvor hovedkvarteret ligger. Denne udvikling fører ganske store udfordringer med sig både mht. f.eks. datasikkerhed og valg af teknologi.

Kan du spotte en trend?

Vi går alle rundt med vores egen opfattelse af, hvordan virkeligheden ser ud, og går man rundt som ledere og bekræfter hinanden i et out-dated verdensbillede, så får man før eller senere et rigtigt stort problem. Med trendspotting kan man træne sig selv i at udfordre sin virkelighedsopfattelse.

Sådan arbejder du i 2025 – 7 tendenser du skal holde øje med

I 2025 kan vi se frem til, at vores arbejdsliv undergår dramatiske forandringer. Afgrænsningerne mellem arbejde og fritid flyder sammen, din nærmeste kollega sidder måske i Indien, og du kan godt indstille dig på, at mange år på den samme arbejdsplads er en saga blot.

Kan du se ind ind i fremtiden?

Vi står utvivlsomt overfor et stort ressourceproblem på planeten, og en af løsningerne, kommer i følge Liselotte Lyngsø til at være at man ikke overudvikler. Læs mere om dette og flere af de tendenser fremtiden byder på.

Bliv bedre til at stille de helt rigtige spørgsmål og få de allerbedste idéer

Hvad er det egentlig jeg gerne vil have idéer til? Det er vigtigt, at man kommer til bunds i disse overvejelser inden idégenereringen går i gang for at få størst muligt udbytte af arbejdet.

Åben innovation

Der er mange fordele at hente ved, at åbne op for din innovationsproces og inddrage omverdenen i at nytænke, hvordan du kan få nye produkter og tjenester på markedet.

Internet of Things: Man skal tænke ligesom Google

LederIndsigt har snakket med Martin Jørgensen, innovationsdirektør i Xtel Wireless i Aalborg, om Internet of Things, muligheder og begrænsningerne ved denne teknologi, og hvad han vurderer, der kommer til at ske i fremtiden.

Digitalisering – hvad du skal vide

Her får du viden og perspektiver på, hvad digitalisering betyder for dig, din hverdag, din karriere og dit arbejde. Vi guider dig gennem junglen af begreber fra Blockchain og Omnichannel til robotteknologi.

Cirkulær økonomi: Sådan kan virksomheder være med til at nå klimamålene

Cirkulær økonomi inddrager hele produktets eller råvarens livscyklus, så den har den lavest mulige påvirkning på miljøet. Samtidig med at produktionsprocessen skal være god for miljøet, så er et af kernepunkterne ved cirkulær økonomi, at bæredygtighed også skal kunne betale sig for virksomheder.