Strategi og forretningsudvikling

Hemmeligheden bag effektiv strategieksekvering

Har I, lige som rigtig mange andre virksomheder, svært ved at eksekvere på jeres strategier? Find ud af hvilke fire elementer, der påvirker eksekveringen og de fem ting du kan gøre med det samme, som har den største effekt på din virksomheds evne til at eksekvere.

De 4 vigtigste spørgsmål, en strateg skal stille sig selv

Når vejen mod en brugbar og sammenhængende strategi kan synes lang og bugtet, er det fordi den er lang og bugtet. Det virker som et uoverskuelig projekt og mange ledere ved ikke, hvor de skal starte. Men i grunden er det simpelt. For at lægge en brugbar strategi skal du blot svare på fire spørgsmål.

Scenarieplanlægning med succes

Kan man på forhånd afgøre, om én beslutning er bedre for forretningen end en anden? Skal alle beslutninger baseres på fakta og beviselige data? Nej, mener fremtidsforskere, for det er ikke muligt at kalkulere med det hele. Scenarieplanlægning opmuntrer til at se den åbenhed og tvetydighed, som fremtiden naturligt bringer som en fordel i beslutningsprocessen.

Åbne kontorlandskaber – himmel eller helvede?

Åbne kontormiljøer koster virksomheder milliarder! Det påstår en ny svensk undersøgelse. Støjende kontorlandskaber gør folk trætte og demotiverede og koster virksomheder over to milliarder kroner om året. Vi sætter fokus på positive og negativ sider ved åbne kontorlandskaber, og giver dig nogle gode råd til, hvordan du håndterer de store åbne kontorer bedst.

Business Model Canvas

En god forretningsmodel kan være med til at redde din virksomhed gennem nytænkning af de modeller, som I opererer ud fra i dag. Business Model Canvas er værktøjet, der kan bruges til at beskrive forretningsmodeller, og det hjælper dig med at undersøge forskellige måder, din forretning kan give resultat på bundlinjen.

LEGO Serious Play

Når du som leder skal arbejde med komplekse forretningsmæssige problemstillinger som udvikling af strategiplaner, konfliktløsning, forme og udvikle teams og arbejde med turnaround og omstrukturering, så er LEGO Serious Play en god metode.

Partnerskaber

Her kan du læse om partnerskaber, hvordan du kommer i gang, og hvilken betydning et succesfuldt partnerskab kan have for din virksomhed.

Historien om Licence to THRILL

En metode, til at styrke ledelse, relationer, team og resultater i virksomheder og organisationer. Arbejder med medarbejderengagement, kundetilfredshed, salg/indtjening og loyalitet.

Styrkebaseret Lean

Lean-tænkning betyder, at gøre mere med mindre ressourcer. Lean produktion er baseret på et konstant forsøg på at eliminere eller reducere tab eller spild i en produktionsproces. Det er ikke blot ressourcespild, men produktionstid eller tidsspilde er også en vigtig faktor i Lean produktion.

Strategieksekvering = Handling, Holdning og Handel

Strategieksekveringstilgang, der sammensmelter strategiudvikling og -implementering til én proces.