Ledelse og organisation

« Forrige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    Næste »

The Change Curve: Fire faser til forandring

Forandring er uundgåeligt, og vi gennemgår alle regelmæssigt nye forandringer. Vil du lettere og hurtigere gennem den næste forandringsproces er det en stor fordel at have en forståelse for, hvordan vi typisk reagerer mens vi gennemlever en forandring.

De mest effektive ledere kolliderer med virksomhedens kultur

Hvilken topchef tror du, er mest effektiv? Ham, hvis ledelsesstil matcher virksomhedens kultur eller ham, hvis ledelsesstil kolliderer med den? Mange vil pege på den første type. Men forskning indenfor området viser, at det ofte er lige modsat.

Distanceledelse: Sådan holder du dine medarbejdere glade

Paradoksalt nok, kan work/life balancen være en særlig udfordring, for distancemedarbejderen. For selv om hjemmearbejde ofte ses som løsningen på udbrændthed for traditionelle medarbejdere, kan distancemedarbejdere udvikle udbrændthed af helt andre årsager.

Distanceledelse: Vigtigste udfordringer og indsatsområder

“Hvor svært kan det være,” tænker du måske, hvis du står foran at skulle lede dit første virtuelle team, “nok ses vi ikke så tit, men vi Skyper da bare eller e-mailer og chatter, når vi har brug for at planlægge og koordinere opgaver.” Men lad dig ikke snyde. At lede et virtuelt team indebærer mere end bare at fordele og koordinere opgaver.

Det ideelle bestyrelsesmedlems 10 kompetencer

Når du har besluttet dig for at stifte en professionel bestyrelse, er det vigtigt, at de personer du inkluderer har de kompetencer, din virksomhed har brug for. Her er en liste med ti kompetencer, der er en god idé at overveje, om dine potentielle bestyrelsesmedlemmer besidder.

Hvordan man med momentum kan bane vejen for evig vækst

Den verdensberømte teoretiker og forretningsrådgiver, Jean-Claude Larréché, gav tirsdag d. 12. april et foredrag i Odense Congress Center under temaet Momentum for Vækst, Salg og Lederskab. Eller kort og godt: Momentum effekten

De bedste ledere er kedelige

Hvordan ser den perfekte chef ud? Ser du en karismatisk, farverig person med udstråling, stor personlighed og mindst lige så store visioner, for dig? Forestiller du dig samtidig en faglig ekspert, der selv har bygget sit firma op fra grunden? Men er karisma og faglig ekspertise virkelig den bedste målestok, når det kommer til evnen til at lede andre?

Test - Bidrager din bestyrelse med nyt?

Hvis du vil have en bestyrelse i superligaen, er det vigtigt, at den leverer værdi til din virksomhed.

10 grundlæggende principper for effektive virtuelle teams

Teamledelse er på samme tid enormt berigende og enormt udfordrende. Og udfordringen bliver ikke mindre, hvis dit team er spredt på flere forskellige adresser eller måske endda rundt omkring i hele verden. Her får du 10 principper, der hjælper dig med at få dit virtuelle team til at fungere.

Hvad er selvledelse?

Selvledelse er realiteten for flere og flere medarbejdere. Både i produktion, på skoler og hospitaler skabes der flere og flere selvledende teams, og videnmedarbejdere forventes i højere og højere grad at lede sig selv. Men evnen til at lede sig selv, er ikke noget vi er født med. For at kunne fungere som selvledende medarbejdere er der en række elementer, der skal sættes på plads.
« Forrige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    Næste »