Strategi og forretningsudvikling

« Forrige 1   2    3    4    5    6    7    8    Næste »

Premortem: Sådan forbedrer en fiktiv tidsrejse dit projekt

Alt for mange projekter går i kage, det har vi skrevet om mange gange tidligere her på LederIndsigt. Men måske ligger problemet ikke i hverken planen eller eksekveringen, men i, at vi ikke har gennemtænkt, alle de måder projektet kan gå galt på. Der findes heldigvis en metode, hvor du kan identificere alle potentielle problemer. Den kaldes The Premortem.

Sådan håndterer etablerede virksomheder bedst digital disruption

Disruption er en særlig udfordring for etablerede virksomheder. I modsætning til iværksættervirksomheder har etablerede virksomheder nemlig en eksisterende forretning at tage hensyn til, og det betyder, at satser de på disruption (og det er mange nødt til) bliver de bogstaveligt talt nødt til at" disrupte" deres egen eksisterende forretning. Og det er i sagens natur en svær balancegang at gå.

Hvordan man med momentum kan bane vejen for evig vækst

Den verdensberømte teoretiker og forretningsrådgiver, Jean-Claude Larréché, gav tirsdag d. 12. april et foredrag i Odense Congress Center under temaet Momentum for Vækst, Salg og Lederskab. Eller kort og godt: Momentum effekten

Skab vedvarende vækst med den rigtige strategi og en effektiv infrastruktur

Hvis du nogensinde har været del af en virksomhed med ambitioner om at vokse sig større, har du sandsynligvis også oplevet, at det med at skabe og ikke mindst vedligeholde vækst sjældent er en dans på roser. Ifølge Bill Liabotis er der to hovedårsager, (der hver består af en række punkter) til at vækst er så svært.

Hvad sker der i virkeligheden, når vi skubber en deadline?

Årsagen til du ikke udnytter ekstra tid og hvordan du kan komme til det. Forskning viser, at – efter vi har åndet lettet op, fordi presset er ovre – er vi rigtig dårlige, til at bruge den ekstra tid vi har fået på en fornuftig måde. Og derfor ender vi med at slås med de samme problemer igen: Den samme stress, samme tidspres og samme følelse af ikke at være helt parat. Nu er der bare gået endnu en uge, måned eller et helt år.

12 faser i partnerskabsprocessen

Et partnerskab eller en strategisk alliance er en kompliceret proces, at få has på. Den er præget af mange bevægelige dele og potentielle faldgruber som du skal holde styr på. Heldigvis er der nogle faste holdepunkter, du kan styre efter.

Partnerskaber – risici, udfordringer og resultater

Begiver I jer ud i et partnerskab eller en strategisk alliance, venter der jer et eventyr, hvor der er noget på spil, hvor I skal klare en række prøvelser og, hvis alt går vel, en lykkelig slutning. I denne artikel vil vi se på, hvad partnerorganisationer sætter på spil, hvilke prøvelser og ikke mindst hvilke fordele et partnerskab kan betyde for din virksomhed.

Value Proposition Canvas

Mange virksomheder har et stort fokus på Value Proposition. Og det er der faktisk rigtig god grund til. For det er her, man definerer og tydeliggør, hvilken værdi virksomhedens produkter og services giver dens kunder. Men ifølge Alex Osterwalder er dette ikke nok. Selv om du har en fantastisk Value Proposition, er du ikke garanteret succes.

5 x Hvorfor: Find hurtigt frem til problemets egentlige årsag

Har du nogensinde stået med et problem, der blev ved med at dukke op igen og igen? Du fikser problemet, men det vender tilbage – måske i en anden form? For at løse et sådant problem permanent, har du brug for at finde frem til den bagvedliggende årsag til, at det opstår. Dette kan du gøre ved hjælp af Sakichi Toyodas 5 x Hvorfor-teknik.

5 ting der fremmer kundefastholdelsen i din B2B virksomhed

Selv om man nogle gange kan være i tvivl – vi har alle oplevet dårlig kundeservice - investerer virksomheder i dag mange ressourcer i kundefastholdelsesprogrammer. Men når det kommer til kundeloyalitet, kan det være svært at overføre de typiske B2C-metoder til B2B-virksomheden. Klippekort, point og bonusordninger giver ikke rigtig nogen fornuft i en B2B-sammenhæng. Men der er noget, du kan gøre.
« Forrige 1   2    3    4    5    6    7    8    Næste »