Ledelse og organisation

Vil du være sikker på at få den fulde oplevelse og alle budskaberne med, når du ser videoer, så kan det være en god idé at bruge headset.

« Forrige 1   2    3    Næste »

High performance teams (1/3): Konsekvenserne ved dårligt lederskab

Dårligt lederskab ses i mange virksomheder, men hvordan griber man dette problem an? For Laustsen handler det om at komme "bag om problemerne" og se dem fra "et højere sted". Derfor tager han udgangspunkt i organisationens kultur.

Anerkendende ledelse (1/3) - Ledelse er et relationelt håndværk

For Lars handler anerkendende ledelse om ”hvordan ledelse kan se ud, så det er rart, trygt og behageligt at være i” Hvordan du skaber dette, kan du finde ud af i hans tre videoer, hvor du også præsenteres for de 7 anerkendende principper og kan høre en række cases, der illustrerer både god og dårlig anerkendelse.

Hvordan når vi derop? Ledelsesadfærd og kommunikation under forretningsudvikling (1/2)

Under en forandringsproces er det vigtigt at en virksomheds ledelses kommunikation og adfærd understøtter forandringen. I disse videoer får du Christian Majgaards anbefaling til, hvordan det bedst gøres.

Kulturforskelle (1/4) - Den kulturelle detektiv (del 1)

I disse fire videoer præsenterer Annette Dahl fra C3 Consulting, to værktøjer, der kan hjælpe dig med at navigere i mellem to forskellige kulturer.

Forandringsledelse: ’unlock’ gamle mønstre

I disse tre videoer med Jes Graugaard kan du finde ud af, hvordan du ’unlocker’ de gamle mønstre, der står i vejen for forandringer, hvordan ’sense of urgency’ afløser den brændende platform og den ene ting du ikke må ignorere, hvis du vil skabe en ægte performancekultur.

Projektporteføljeledelse (1/3)

Leder du flere projekter end et? Eller er du leder for flere projektledere? Så ved du også, hvor svært det kan være at gøre alle tilfredse, når der er begrænsede ressourcer. Niels Teilberg Søndergaard fortæller om udfordringerne med projektporteføljeledelse og deler løsningen med dig: Du kan ikke gøre alle tilfredse.

The Passion test (1/3)

Der er mange grunde til at beskæftige sig med passion, både din egen og dine medarbejderes. Passionerede mennesker har det nemlig sjovere på jobbet og præsterer langt bedre end ikke-passionerede. I disse videoer får du Pia Torrecks bud på hvad passion er, hvor den kommer fra og ikke mindst hvordan du finder DIN passion.

Forhandlingsteknik (1/3) - Forberedelse

Hvad er det, der adskiller de gode forhandlere fra de bedste? Det får du at vide i disse videoer med Jan Lindegaard, der bl.a. er tidligere Koncern Indkøbsdirektør i ISS. Det handler bl.a. om den rigtige forberedelse, om at opbygge tillid og om at stille mange spørgsmål.

Humor og ledelse (1/3) -Luk legen ind – fordi ledere også er mennesker

Er der for kedeligt på kontoret? Går I og hænger med mulen? Selv meget små ting kan gøre en forskel. Se Karen-Marie Lillelund i fuld vigør give en opsang og få tips til hvordan du gør din (og andres) dag lidt sjovere.

Ledelse i forandring (1/3): Managers kan ikke skabe forandring

Michael Lindberg fra Lindberg International og ”MBA på en dag” giver os en forsmag på noget af det, man kan opleve på MBA på en dag. I disse tre videoer sætter han fokus på, hvordan du skaber forandring.
« Forrige 1   2    3    Næste »