Salg, marketing og kommunikation

Vil du være sikker på at få den fulde oplevelse og alle budskaberne med, når du ser videoer, så kan det være en god idé at bruge headset.

« Forrige 1   2    Næste »

Morten Vium (1/3) - De 3 vigtigste ting på en LinkedIn-profil, der skaber forretning

Har du svært ved at finde ud af, hvordan du når ud til potentielle kunder med LinkedIn? Så kan du i Morten Viums videoer, finde en række konkrete steder at starte.

Salg med LinkedIn (1/3) - Opsøgende salg med LinkedIn

Tænker du ligesom mange salgsdirektører, at LinkedIn er noget for marketingafdelingen og at sælgere ikke rigtig kan hente værdi her? Så tager du grueligt fejl. Ifølge Ole Bach Andersen fra Newsperience, er der nemlig tre måder, sælgere kan bruge LinkedIn til at generere salg: Opsøgende salg, indirekte salg og social selling.

Service med et smil (1/3) - Service design

God service kan vi alle blive enige om, er vigtigt. Og som Hanne Boutrup siger i disse videoer: Hvis du interesserer dig for service, så er du sikkert allerede god til det. Så hvordan bliver du endnu bedre? Det giver Hanne tre bud på i disse videoer.

Skab markant vækst med mere effektiv leadkultur (1/3)

Svarer du, ligesom mange andre, at I allerede har en Lead-kultur i din virksomhed, bør du følge med i disse tre videoer. For Niels Holmes fra The LeadCompany hævder, at mange virksomheder, der siger de har leadkultur, faktisk kun har dele af en effektiv leadkultur.

Branding (1/2) - Afmystificering af et buzzword

Find ud af hvorfor Christian Majgaard mener, at et brand er indtryk, hvordan du måler dit brands styrke og hvordan du kan udnytte dit stærke brand.

Forhandlingsteknik (1/3) - Forberedelse

Hvad er det, der adskiller de gode forhandlere fra de bedste? Det får du at vide i disse videoer med Jan Lindegaard, der bl.a. er tidligere Koncern Indkøbsdirektør i ISS. Det handler bl.a. om den rigtige forberedelse, om at opbygge tillid og om at stille mange spørgsmål.

Licence to THRILL - værtskab (1/3)

Hvorfor outperformer nogle teams andre - med de samme betingelser? Hvilke redskaber, metoder eller mentale evner har de bedste teams? Svaret kan, ifølge Karsten Koch medskaber af Licence to Thrill-metoden, betegnes som thrill-faktor.

Kompetenceudvikling & præsentationsteknik (1/2)

Rikke Kjærsgaard, der er partner i The Training Company, deler her, hvordan hun arbejder med kompetenceudvikling og præsentationsteknik.

Netværkets DNA (1/3): DNA networking

Har du også svært ved det med at netværke? Så skal du give dig tid til at høre Susie Lynges tre episoder om networking. Hun fortæller bl.a., hvorfor du ikke kun skal fokusere på din faglighed. Desuden kan hun lære dig at sætte og opnå mål gennem dit netværk.

Kommunikationsstrategi (1/3): Du kan ikke ikke-kommunikere - så hvad er din plan?

Hvilke historier og budskaber, vil du fortælle? Hvem vil du fortælle dem til? Hvordan og hvornår? Og ikke mindst: Hvorfor? Målrettet, troværdig kommunikation styrker din virksomheds brand - og kan aflæses direkte på bundlinjen.
« Forrige 1   2    Næste »