Strategi og forretningsudvikling

Vil du være sikker på at få den fulde oplevelse og alle budskaberne med, når du ser videoer, så kan det være en god idé at bruge headset.

Jonathan Løw (1/3): Om at lytte højere

I disse tre videoer kan du høre serie-iværksætteren Jonathan Løw fortælle om, hvordan din evne til at lytte højere og accelerere din læring er af afgørende betydning for din evne til bl.a. at innovere, disrupte og udvikle nye forretningsideer.

Effektmåling efter ROI-metoden (1/3) - Hvorfor foretage ROI-målinger?

Hvad var afkastet på jeres seneste projekt? Ved du det ikke og er du i tvivl om, hvordan du finder ud af det, kan du blive meget klogere i denne videoserie med Peter Levinsen. Modsat hvad mange tror, hævder Peter Levinsen i disse videoer, at det ikke er svært. Det kræver blot, at du ved hvordan man gør.

Forandringsledelse: ’unlock’ gamle mønstre

I disse tre videoer med Jes Graugaard kan du finde ud af, hvordan du ’unlocker’ de gamle mønstre, der står i vejen for forandringer, hvordan ’sense of urgency’ afløser den brændende platform og den ene ting du ikke må ignorere, hvis du vil skabe en ægte performancekultur.

Strategieksekvering (1/5) - Introduktion til strategieksekvering

Alt for mange strategiprojekter kommer aldrig rigtig fra jorden. Og der er alt for ofte eksekveringen og ikke strategien den er gal med. I disse fem videoer gennemgår Lars Møller fra ResultPartner en række af de centrale elementer, du skal være opmærksom på, hvis din strategi skal løfte sig fra planlægningsbordet og blive succesfuldt implementeret i din virksomhed.

Partnerskaber (1/2)

I disse videoer fortæller konsulent Jesper Bang Andersen om partnerskaber, hvad et partnerskab er, hvordan du kommer igang og hvilke faldgrupper du skal undgå.

Licence to THRILL - værtskab (1/3)

Hvorfor outperformer nogle teams andre - med de samme betingelser? Hvilke redskaber, metoder eller mentale evner har de bedste teams? Svaret kan, ifølge Karsten Koch medskaber af Licence to Thrill-metoden, betegnes som thrill-faktor.

Business Model Canvas (1/3)

Modellen hjælper dig til, på en systematisk måde, at opstille forskellige forretningsmodels-scenarier. Den medtænker hele forretningen, og holder dig bl.a. fokuseret på, at din idé i sidste ende også kan give dig en indtjening.

Styrkebaseret Lean (1/3)

Erhvervspsykolog Henrik Kongsbak giver i disse tre videoer en grundig gennemgang af styrkebaseret Lean. Herunder en introduktion til forskningen bag, hvorfor det virker og hvordan man gør.

Business Development 2.0 (1/3)

Kenny R. M. Sørensen har udviklet Business Development 2.0. Modellen kan bruges til at beskrive og skabe overblik over virksomhedens forretningsudvikling samt sætte fokus på de fremadrettede aktiviteter (portefølje). Derudover får du relevante spørgsmål til jeres forretningudvikling, som forhåbentlig kan være med til at udvikle din virksomhed og sætte mere fokus på en effektiv og sammenhængende forretningsudvikling.

Strategieksekvering (1/4)

Gode råd til effektiv strategieksekvering. Se den efterspurgte managementkonsulent Lars Bo Hansen dele ud af sine guldkorn i fire korte videoer.