Digitalisering

3 gode AI programmer til billeder

Der er flere AI-billedredigeringsprogrammer, som du kan bruge til at lave billeder. Nogle af de bedste programmer til AI-billeder i 2023 er Craiyon, Fotor og Midjourney.

Digitalisering

Craiyon

Craiyon giver dig mulighed for at generere billeder fra bunden. Findes i en gratis version og hvis du vil have det skal gå hurtigere og slippe for reklamer, kan du få en betalt version.

Prompt: 5 people talking in an office

 

Craiyon er bedst til genstande, natur og miljøer. Dens gengivelse af mennesker mangler stadig en hel del som du kan se på billedet her.

Fotor

På Fotor kan du redigere dine egne eksisterende billeder med AI. Du kan vælge en stil, effekter, filtre og tekst til at opgradere dine eksisterende billeder. For at generere billeder fra bunden skal du oprette en bruger og købe credits.

 

Midjourney

Midjourney er den mest kendte og nok også mest avancerede AI billedgenerator. Midjourney er lidt mere besværlig, fordi den kører på Discordserveren, som du skal hente ned på din computer. Det kræver en konto og hvis du vil være sikker på at kunne generere billeder, også en betalt konto. Til gengæld er denne service levere overbevisende resultater.

 

 

Midjourney fungerer som en chatbot, du giver prompts. Billederne der generes, er meget mere realistiske end de andre services. Særligt mennesker er Midjourney god til.

 

 

Området udvikler sig dg lynhurtigt, så vil du bruge de bedste programmer er det vigtigt at holde sig optateret.

Relaterede emner

saadan-bruger-du-virtuelle-vaerktoejer-til-smartere-samarbejde
Sådan bruger du virtuelle værktøjer til smartere samarbejde 
forstaa_blockchain_cover
Forstå Blockchain

Få et gratis tjek

Udfyld formularen for at booke en 30-60 minutters session. 

Vi vil svarer inden for 24 timer

book et foredrag

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Tusind Tak

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt