Kommunikation

Kommunikationsstrategi

Ved du hvad, din virksomhed siger?
Du og din virksomhed kommunikerer hele tiden. Man kan ikke ikke-kommunikere, så det gælder om at have en plan. Hvilke historier og budskaber, vil du fortælle? Hvem vil du fortælle dem til? Hvordan og hvornår? Og ikke mindst: Hvorfor? Målrettet, troværdig kommunikation styrker din virksomheds brand – og kan aflæses direkte på bundlinjen.

Mange virksomheder begår den fejl, at deres kommunikation tager udgangspunkt i det, de sælger. Fx sofaer. Eller IT-support. Problemet er, at det næsten altid ender i en opremsning af salgsfloskler, som kunderne ikke bliver hverken gladere, klogere eller mere købelystne af.

Det er vigtigt at huske, at den kommunikation, din virksomhed sender ud nu, både har en langsigtet og en kortsigtet effekt. Den korte er den, der gør, at kunderne lærer din virksomhed bedre at kende og måske vælger at lægge en ordre nu. Den lange er den, der fastholder kundernes interesse og sikrer, at de er loyale og også handler med dig om et år. Og om fem. Du har brug for dem begge.

Lær, hvordan du får styr på, hvad din virksomhed siger og lægger en effektiv kommunikationsstrategi.

Lene Rode er selvstændig branding- og kommunikationsrådgiver. Hun er uddannet journalist og har 13 års kommunikationserfaring fra nogle af Danmarks førende livsstilsmagasiner og som rådgiver for private virksomheder. Hun er indehaver af kommunikationsbureauet Rode+People.

Kommunikationsstrategi

: videoserie (3)

Relaterede

feedback-matrix_cover
Feedback Matrix - Lær at bruge feedback konstruktivt
saadan-interviewer-du-din-kunde_tre-simple-trin_cover
Sådan interviewer du din kunde. Tre simple trin 
ansoff-vaekstmatrice_cover
Ansoffs vækstmatrice
budget-som-ledelsesvaerktoej_cover
Budget som ledelsesværktøj