Ledelse

Adhocracy – gør din virksomhed mere smidig

Virksomheder vil gerne være hurtigere til at reagere, forny sig og blive lige så smidige som alle de IT start ups, vi hører om. For mange er det ikke bare et ønske, det er et presserende behov. For vil man følge med i dag, er man nødt til at udvikle sig hele tiden.

Ledelse

I følge forfatterne til dette Letter to the CEO, Julian Birkinshaw og Jonas Ridderstråle, så vil de ændringer, de foreslår, ikke bare gøre din virksomhed mere smidig. De vil også gøre dit liv lettere.

 

De kalder deres model for Adhocracy. Den handler om, at vi skal ændre vores mindset. Fokus skal flyttes fra regler, procedurer, viden og indsigt (der gør vores virksomheder langsommere og mindre smidige) til et fokus på handling.

 

Ligesom i militæret, hvor små enheder opererer i fjendtligt territorium, hvor tilpasning og hurtige valg er bydende nødvendige, handler det for virksomheder om at opdele arbejdet i små projekter, eksperimentere, markedsteste og hurtigt tilpasse sig feedback.

 

Forfatterne nævner flere eksempler på metoder, du kan lade dig inspirere dig af, bl.a. den agile bevægelsescrum metodikkenbeyond budgetting og Holacracy.

 

Læs hele artiklen her

 

Præsenteret i samarbejde med Thinkers50

Relateret materiale

cover_kriseledelse
Hvad er kriseledelse?
kritiser-mig-det-bliver-jeg-bedre-af_cover
Kritiser mig, det bliver jeg bedre af
cover_new-ways-of-working
New ways of working 
dit-team-praesterer-bedre-hvis-i-har-de-samme-mentale-modeller_cover
Dit team præsterer bedre, hvis I har de samme mentale modeller

Få et gratis tjek

Udfyld formularen for at booke en 30-60 minutters session. 

Vi vil svarer inden for 24 timer

book et foredrag

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Tusind Tak

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt